
Oferta „Przyjęcie okolicznościowe” wariant I
Szanowni Państwo, Gotowalnia Catering ma przyjemność przedstawić ofertę organizacji przyjęć. Do Państwa dyspozycji oddajemy dużą, klimatyzowaną salę na II piętrze naszego biurowca.
„Przyjęcie okolicznościowe” (140 zł/os dorosła; 110 zł/dziecko do lat 10)
Przystawka – 1 do wyboru
- Sałatka caprese + vou la vent 3 smaki(pesto oliwkowe, mascarpone z łososiem, czarne pesto)
- Bruschetta Ala pomodoro
- Różyczki z ciasta francuskiego z szynką i serem
- Tarta z łososiem i szpinakiem
Zupa – 1 do wyboru:
- Rosół z makaronem
- Zupa pomidorowa z makaronem lub lanym ciastem
- Zupa grzybowa z łazankami
- Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą
- Flaga 2 kremy – brokułowy i kalafiorowy
- Krem z dyni i cukinii z serem camembert
- Krem z pieczonych buraków
- Krem z białych warzyw z chipsem z boczku
Deser – 1 do wyboru
- Panacotta
- Lody z musem owocowym, owocami i bitą śmietaną
- Beza Pavlowa z bitą śmietaną i owocami
- Lub inny do uzgodnienia
Danie główne – 1 do wyboru
- Tradycyjny kotlet schabowy smażony na smalcu
- Filet z kurczaka faszerowany serem feta i suszonymi pomidorami
- Schab pieczony ze śliwką w sosie śliwkowym
- Kotlet schabowy góralski z oscypkiem i żurawiną
- Kotlet devolaille
- Kieszonka z kurczaka ze szpinakiem w sosie z serów pleśniowych
- Zraz wołowy faszerowany kiełbasą, boczkiem i ogórkiem w sosie własnym
Dodatki – 1 do wyboru
- Młode ziemniaczki z masłem i koperkiem
- Ziemniaczki opiekane
- Różyczki z ziemniaka
- Kluski śląskie
- Kasza bulgur
Surówki – 1 do wyboru
- Zestaw surówek (3 różne)
- Mizeria
- Kapusta zasmażana
- Buraczki na ciepło lub zimno
- Bukiet warzyw
Możemy również przygotować INDYWIDUALNE MENU zgodnie z oczekiwaniami Klienta.
Bufety
Bufety
Bufet zimny
- Deska wędlin
- Smalec ze skwarkami i ogórkiem małosolnym
- Sałatki – 1 do wyboru (np. Grecka, Primavera, Cezar)
Bufet deserowy
- 3 rodzaje ciast własnego wypieku – 20 dkg/osobę do wyboru z oferty ciast
- Soki owocowe 250 ml/osobę
Napoje – nielimitowane
- Kawa z expresu
- Herbata
- Woda z cytryną i miętą
Bufet zimny
- Deska wędlin
- Smalec ze skwarkami i ogórkiem małosolnym
- Sałatki – 1 do wyboru (np. Grecka, Primavera, Cezar)
Kolacja Wigilijna - wariant II (90 zł/os)
Przystawka – 1 do wyboru
- Sałatka caprese + vou la vent 3 smaki(pesto oliwkowe, mascarpone z łososiem, czarne pesto)
- Bruschetta Ala pomodoro
- Różyczki z ciasta francuskiego z szynką i serem
- Tarta z łososiem i szpinakiem
Dodatki – 1 do wyboru
- Kapusta z grochem
- Kapusta z grzybami
- Surówka z kapusty kwaszonej
Kompot z suszu
Danie główne – 1 do wyboru
- Karp smażony
- Łosoś a’la Wellington na szpinaku
- Kulebiak z łososia
- Kulebiak z kapustą i grzybami
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierogi ruskie
- Gołąbki z kaszą i grzybami
- Pieróg pieczony z kaszą i grzybami
Deser – 1 do wyboru
- Makowiec z jabłkami
- Kutia z kluskami
Kolacja Wigilijna - wariant III (120 zł/os)
Przystawka – 1 do wyboru
- Roladki z łososiem i fetą
- Tatar z łososia na pumperniklu
- Śledź w śmietanie
- Różyczki z łososia
Zupa – 1 do wyboru
- Barszcz czerwony z uszkami
- Grzybowa z łazankami
- Żurek na suszu
- Zupa rybna
Dodatki – 1 do wyboru
- Kapusta z grochem
- Kapusta z grzybami
- Surówka z kapusty kwaszonej
Kompot z suszu
Danie główne – 1 do wyboru
- Karp smażony
- Rolada z łososia
- Łosoś a’la Wellington na szpinaku
- Kulebiak z łososia
- Kulebiak z kapustą i grzybami
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierogi ruskie
- Gołąbki z kaszą i grzybami
- Pieróg pieczony z kaszą i grzybami
Deser – 1 do wyboru
- Makowiec z jabłkami
- Kutia z kluskami
- Ciasto szpinakowe z musem truskawkowym
- Paluszki makaronowe z sosem makowym i bakaliami



Kolacja Wigilijna - wariant IV (170 zł/os)
Przystawka – 1 do wyboru
- Roladki z łososiem i fetą
- Tatar z łososia na pumperniklu
- Śledź w śmietanie
- Różyczki z łososia
Zupa – 1 do wyboru
- Barszcz czerwony z uszkami
- Grzybowa z łazankami
- Żurek na suszu
- Zupa rybna
Kompot z suszu
Zimny bufet
- Karp po żydowsku
- Pstrąg w galarecie
- Filet z pstrąga z suszoną śliwką
- Śledź w śmietanie lub sosie musztardowym
- Rolada z łososiem w cieście szpinakowym
- Tymbaliki rybne
.
Danie główne – 1 do wyboru
- Karp smażony
- Rolada z łososia
- Łosoś a’la Wellington na szpinaku
- Kulebiak z łososia
- Kulebiak z kapustą i grzybami
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierogi ruskie
- Gołąbki z kaszą i grzybami
- Pieróg pieczony z kaszą i grzybami
Dodatki – 1 do wyboru
- Kapusta z grochem
- Kapusta z grzybami
- Surówka z kapusty kwaszonej
Deser – 1 do wyboru
- Makowiec z jabłkami
- Kutia z kluskami
- Ciasto szpinakowe z musem truskawkowym
- Paluszki makaronowe z sosem makowym i bakaliami
 
Kontakt ws. oferty
Anna Dubiel, 606 668 558
Zamówienia
883 505 566
biuro@poler24.pl
Strona www
Lokalizacja
ul. Ujastek 5B, 31-752 Kraków