Oferta „Przyjęcie okolicznościowe” wariant I

Szanowni Państwo, Gotowalnia Catering ma przyjemność przedstawić ofertę organizacji przyjęć. Do Państwa dyspozycji oddajemy dużą, klimatyzowaną salę na II piętrze naszego biurowca.

„Przyjęcie okolicznościowe” (140 zł/os dorosła; 110 zł/dziecko do lat 10)

Przystawka – 1 do wyboru

  • Sałatka caprese + vou la vent 3 smaki(pesto oliwkowe, mascarpone z łososiem, czarne pesto)
  • Bruschetta Ala pomodoro
  • Różyczki z ciasta francuskiego z szynką i serem
  • Tarta z łososiem i szpinakiem

Zupa – 1 do wyboru:

  • Rosół z makaronem
  • Zupa pomidorowa z makaronem lub lanym ciastem
  • Zupa grzybowa z łazankami
  • Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą
  • Flaga 2 kremy – brokułowy i kalafiorowy
  • Krem z dyni i cukinii z serem camembert
  • Krem z pieczonych buraków
  • Krem z białych warzyw z chipsem z boczku

Deser – 1 do wyboru

  • Panacotta
  • Lody z musem owocowym, owocami i bitą śmietaną
  • Beza Pavlowa z bitą śmietaną i owocami
  • Lub inny do uzgodnienia

Danie główne – 1 do wyboru

  • Tradycyjny kotlet schabowy smażony na smalcu
  • Filet z kurczaka faszerowany serem feta i suszonymi pomidorami
  • Schab pieczony ze śliwką w sosie śliwkowym
  • Kotlet schabowy góralski z oscypkiem i żurawiną
  • Kotlet devolaille
  • Kieszonka z kurczaka ze szpinakiem w sosie z serów pleśniowych
  • Zraz wołowy faszerowany kiełbasą, boczkiem i ogórkiem w sosie własnym

Dodatki – 1 do wyboru

  • Młode ziemniaczki z masłem i koperkiem
  • Ziemniaczki opiekane
  • Różyczki z ziemniaka
  • Kluski śląskie
  • Kasza bulgur

Surówki – 1 do wyboru

  • Zestaw surówek (3 różne)
  • Mizeria
  • Kapusta zasmażana
  • Buraczki na ciepło lub zimno
  • Bukiet warzyw
Możemy również przygotować INDYWIDUALNE MENU zgodnie z oczekiwaniami Klienta.

Bufety

Bufety

Bufet zimny

  • Deska wędlin
  • Smalec ze skwarkami i ogórkiem małosolnym
  • Sałatki – 1 do wyboru (np. Grecka, Primavera, Cezar)

Bufet deserowy

  • 3 rodzaje ciast własnego wypieku – 20 dkg/osobę do wyboru z oferty ciast
  • Soki owocowe 250 ml/osobę
Napoje – nielimitowane

  • Kawa z expresu
  • Herbata
  • Woda z cytryną i miętą
Bufet zimny

  • Deska wędlin
  • Smalec ze skwarkami i ogórkiem małosolnym
  • Sałatki – 1 do wyboru (np. Grecka, Primavera, Cezar)

Kolacja Wigilijna - wariant II (90 zł/os)

Przystawka – 1 do wyboru

  • Sałatka caprese + vou la vent 3 smaki(pesto oliwkowe, mascarpone z łososiem, czarne pesto)
  • Bruschetta Ala pomodoro
  • Różyczki z ciasta francuskiego z szynką i serem
  • Tarta z łososiem i szpinakiem

Dodatki – 1 do wyboru

  • Kapusta z grochem
  • Kapusta z grzybami
  • Surówka z kapusty kwaszonej

Kompot z suszu

Danie główne – 1 do wyboru

  • Karp smażony
  • Łosoś a’la Wellington na szpinaku
  • Kulebiak z łososia
  • Kulebiak z kapustą i grzybami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Pierogi ruskie
  • Gołąbki z kaszą i grzybami
  • Pieróg pieczony z kaszą i grzybami

Deser – 1 do wyboru

  • Makowiec z jabłkami
  • Kutia z kluskami

 

Kolacja Wigilijna - wariant III (120 zł/os)

Przystawka – 1 do wyboru

  • Roladki z łososiem i fetą
  • Tatar z łososia na pumperniklu
  • Śledź w śmietanie
  • Różyczki z łososia

Zupa – 1 do wyboru

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Grzybowa z łazankami
  • Żurek na suszu
  • Zupa rybna

Dodatki – 1 do wyboru

  • Kapusta z grochem 
  • Kapusta z grzybami
  • Surówka z kapusty kwaszonej

Kompot z suszu

Danie główne – 1 do wyboru

  • Karp smażony
  • Rolada z łososia
  • Łosoś a’la Wellington na szpinaku
  • Kulebiak z łososia
  • Kulebiak z kapustą i grzybami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Pierogi ruskie
  • Gołąbki z kaszą i grzybami
  • Pieróg pieczony z kaszą i grzybami

Deser – 1 do wyboru

  • Makowiec z jabłkami
  • Kutia z kluskami
  • Ciasto szpinakowe z musem truskawkowym
  • Paluszki makaronowe z sosem makowym i bakaliami

 

Kolacja Wigilijna - wariant IV (170 zł/os)

Przystawka – 1 do wyboru

  • Roladki z łososiem i fetą
  • Tatar z łososia na pumperniklu
  • Śledź w śmietanie
  • Różyczki z łososia

Zupa – 1 do wyboru

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Grzybowa z łazankami
  • Żurek na suszu
  • Zupa rybna

Kompot z suszu

Zimny bufet

  • Karp po żydowsku
  • Pstrąg w galarecie
  • Filet z pstrąga z suszoną śliwką
  • Śledź w śmietanie lub sosie musztardowym
  • Rolada z łososiem w cieście szpinakowym
  • Tymbaliki rybne

.

Danie główne – 1 do wyboru

  • Karp smażony
  • Rolada z łososia
  • Łosoś a’la Wellington na szpinaku
  • Kulebiak z łososia
  • Kulebiak z kapustą i grzybami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Pierogi ruskie
  • Gołąbki z kaszą i grzybami
  • Pieróg pieczony z kaszą i grzybami

Dodatki – 1 do wyboru

  • Kapusta z grochem
  • Kapusta z grzybami
  • Surówka z kapusty kwaszonej

Deser – 1 do wyboru

  • Makowiec z jabłkami
  • Kutia z kluskami
  • Ciasto szpinakowe z musem truskawkowym
  • Paluszki makaronowe z sosem makowym i bakaliami

&nbsp

Kontakt ws. oferty

Anna Dubiel, 606 668 558

Zamówienia

883 505 566

E-mail

biuro@poler24.pl

Strona www

Lokalizacja

ul. Ujastek 5B, 31-752 Kraków