Oferta na świadczenie usług
kompleksowego żywienia pacjentów

Szanowni Państwo, Gotowalnia Catering – działająca pod firmą POLER Wojciech Dubiel; ul. Pilotów 2c/19, 31-462 Kraków, NIP 6821527154 – z przyjemnością przedstawia ofertę na świadczenie kompleksowego żywienia pacjentów przygotowaną dla:

Szpitala Specjalistycznego im. Stefana Żeromskiego
os. Na Skarpie 66, 31-913 Kraków

Oferta Gotowalnia Catering obejmuje:

 

  • przygotowywanie posiłków stanowiących całodzienne wyżywienie pacjentów, z uwzględnieniem wskazanych 20 różnych diet,
  • dostarczanie posiłków do 17 Oddziałów Szpitalnych wraz z dystrybucją do łóżka pacjenta,
  • organizację kuchni mlecznej, przygotowywanie mieszanek i posiłków mlecznych,
  • opracowywanie jadłospisów,
  • mycie/dezynfekcja zastawy stołowej,
  • odbiór resztek pokonsumpcyjnych
  • opakowania jednorazowe na posiłki dla 120 pacjentów/dzień.

Cena oferty

29,90 zł

Proponowana cena dziennej stawki żywieniowej na jednego pacjenta dla wszystkich diet, z wyjątkiem Diety Mamy i posiłków mlecznych. W tym podatek VAT w stawce 8%.

32,00 zł

Proponowana cena dziennej stawki żywieniowej na jednego pacjenta dla posiłków w opcji „Dieta mamy”. W tym podatek VAT w stawce 8%.

18,90 zł

Proponowana cena dziennej stawki żywieniowej na jednego pacjenta dla posiłków i mieszanek mlecznych. W tym podatek VAT w stawce 8%.

Szczegóły oferty

 

Zróżnicowane jadłospisy będą przygotowywane na okres 2 tygodni, z tygodniowym wyprzedzeniem oraz możliwością dokonania zmian, nie wpływających znacząco na cenę. Powtarzalność potraw nie będzie mniejsza niż w okresie 3 tygodni.

Posiłki będą przygotowywane:

  • przez wykwalifikowany personel, posiadający niezbędne kompetencje łączący profesjonalizm i zamiłowanie do gotowania, wyznający zasadę „domowo, czyli smacznie i zdrowo”
  • z zachowaniem rygorów smakowych, recepturowych i estetycznych,
  • z zachowaniem wszystkich norm i przepisów obowiązujących w tym zakresie,
  • w ścisłej współpracy z wykwalifikowanym i doświadczonym Dietetykiem,
  • w oparciu o surowce wysokiej jakości,
  • bez chemicznych dodatków i polepszaczy smakowych,
  • z zastosowaniem zdrowych form obróbki termicznej, jak gotowanie, pieczenie i smażenie beztłuszczowe, przy zużyciu nowoczesnych pieców konwekcyjno-parowych.

W skład posiłku wchodzą:

 

  • zróżnicowane pod względem składu pieczywo: bułki, chleb pszenny, żytni, pszenno-żytni, razowy, graham, słonecznikowy, 
  • masło o zawartości tłuszczu min. 82%,
  • różnego rodzaju pasty rybne, twarogowe, warzywne,
  • różnego rodzaju kasze – pęczak, gryczana jasna i palona, pęczak, jęczmienna, kuskus, mieszanki kasz,
  • warzywa w różnej postaci,
  • owoce sezonowe,
  • koktajle owocowe,
  • pasztety – własnej produkcji,
  • pierogi, kopytka , kluski leniwe – własnej produkcji,
  • świeżo wyciskane soki owocowe i owocowo-warzywne,
  • ciasta i desery – własnej produkcji.

Catering degustacyjny

W celu dokonania przez Państwa oceny jakości serwowanych przez nas potraw, proponujemy pięciodniowy catering degustacyjny w ilości 5 obiadów składających się z zupy i dania głównego mięsnego lub pierogów do wyboru z naszego menu lunchowego.

Obiady dla Personelu

Oferujemy możliwość zamówień indywidualnych dla Personelu Szpitala z naszego menu lunchowego, w którym mamy codziennie do wyboru:

Z

2 dania główne

Z

pierogi naszej produkcji z różnymi farszami w tym z owocami sezonowymi

Z

ciasto z naszego wypieku

Ponadto możliwość zamawiania kanapek z bieżącej oferty i soków świeżo wyciskanych

Oferta dodatkowa

Oferujemy możliwość zamawiania:

domowych ciast pieczonych tylko na naturalnych składnikach, dostępnych również w codziennym menu,

realizacji cateringu biznesowego – zimne i gorące bufety, kanapki, babeczki, owoce, ciasta, ciasteczka, napoje.

Kontakt ws. oferty

Anna Dubiel, 606 668 558

Zamówienia

883 505 566

E-mail

biuro@poler24.pl

Strona www

Lokalizacja

ul. Ujastek 5B, 31-752 Kraków